Ik ben Stefan en ik maak design kattenhuisjes.


Dit doe ik in een gezellige gedeelde werkplaats in de stad Groningen.
Elk Kattenfort wordt met veel zorg door mij gezaagd, gelijmd en daarna heel goed geschuurd. 

Iets terug doen
Ik geloof dat je je hele leven altijd iets terug moet geven.
Elk verkocht Kattenfort helpt alle dieren een klein beetje, want van elk Kattenfort gaat een stukje van de opbrengst naar een goed doel. 


Online bestellen

Een aantal modellen zijn online te bestellen. Ik heb een kleine voorraad van alle huisjes beschikbaar. Wil je iets anders, groters dan kan dat ook!

Slaaphuisje 

Kattenhuis - Russisch berkenhout

​​​​​​​€ 99.00

Slaaphuisje Dark Grey 

Kattenhuis - Donker mdf

​​​​​​​€ 99.00

Slaaphuisje Scratch 

Kattenhuis - sisal touw

​​​​​​​€ 149.00

Slaaphuisje2 

Kattenhuis voor 2 - Russisch berkenhout

​​​​​​​€ 139.00

Slaaphuisje2 Dark Grey

Kattenhuis voor 2 - Donker mdf

​​​​​​​€ 139.00

Kattenfort, het design kattenhuis.

Ik vind dat je katje een lekker plekje moet hebben in je huiskamer, een plekje waar kan worden gespeeld en geslapen. Maar het is ook belangrijk dat je huiskamer mooi blijft.

Daarom maak ik design kattenhuizen. 

Dit doe ik met veel plezier, liefde en toewijding.


Kattenhuis op maat

Zoek je iets speciaals? Dan help ik je graag.

Hoger of breder? Ik maak een schets op basis van je wensen, zodat we samen het perfecte Kattenfort voor jouw huis vinden.

Het testpanel

Tommy

Senior QA Specialist

Tommy is een tester met 4 jaar ervaring. Hij is heel flexibel en mag graag op verschillende plaatsen zijn (uitrust)werk uitvoeren. Het Slaaphuisje vindt Tommy erg prettig omdat het lekker veilig en afgesloten ligt.

Na wat rondrennen, als een wokkel gedraaid liggen, smeken om eten, theezakjes stelen, over het toestenbo-;=-; heen lopen en in kasten klimmen, laatjes openen...wil hij graag luieren in zijn Kattenfort.Skills: flexibel, koppig, toch wel schattig, lui, eten, aandacht vragen.


Lenny

Senior QA specialist

Lenny, het broertje van Tommy, is heel sportief, hij is elke dag in de weer met zijn speelgoed, deze neemt hij overal mee naar toe en aarzelt niet om je te vragen het balletje weg te gooien zodat hij er achteraan kan rennen.

Als Lenny moe is ligt hij graag op hoogte zodat hij onze kamer goed kan overzien. 

​Skills: super schattig en soms kurkdroog, maar altijd lief en de sterkste.


Contact​​​​

Heb je belang bij een Kattenfort? Of wil je een heel anders design, dat kan! Neem contact met me op!


Message Sent!

Bedankt, ik reageer z.s.m.

 Kwaliteit en Garantie

Het kattenfort wordt gemaakt van stevige zware platen met een prachtig Russisch berken afwerking of van zwart mdf. Dit geeft een mooie strakke afwerking die helemaal past binnen je huis. De berken platen kunnen mogelijk reparatie plekjes hebben uit de fabriek. Hier heb ik helaas geen invloed op. Het hout is FSC goedgekeurd.


Een Kattenfort is een gebruiksvoorwerp, het is gemaakt om jaren mee te gaan, we geven daarom ook garantie op de stevige constructie. Omdat de constructie van hout is kan het gebeuren dat het hout kan verkleuren door de zon, of vlekken als er vloeistof op komt, hier kan ik geen garantie op geven.


Het kussen is intensief getest door het testteam. Het vilt is een stevige stof en kan tegen een stootje, echter is niet iedere kat even lief voor kussens/banken/stoelen/gordijnen. Daarom geen garantie op kussens. 

Mocht er een gebrek zijn of ben je ontevreden dan hoor ik dit graag en zoeken we naar een gepaste oplossing.